Érdekességek

Macskahoroszkóp – Te tudod, hogy a cicád milyen csillagjegyben született?

Ikrek (május 22 – június 21)

Az Ikrek-macska gyakran tűnik vékonykának, persze, mivel állandóan mozog, ezért rendszeresen kell etetni, lehetőleg napi több, kisebb adagban. Nagyon jól elvannak magukban is, de az az igazi, ha van társaságuk, lehetőleg még egy macska, de kutyákkal is nagyon jól kijönnek. Ha sokáig nem veszel róla tudomást, rámenős lesz. Mindig mindenkivel játszani szeretnének és ha nem figyelsz rá könnyen hisztissé válhatnak. Lelkes, életrevaló kis csínytevők, igazi bohócok, akik mellett sosem lehet unatkozni. Kiemelkedően intelligens, kommunikatív állatok. Számukra az egész élet játék, az otthonuk pedig egy hatalmas játszótér. Elbűvölő személyiségükkel még azokkal is megszerettetik magukat, akik sosem szerették a cicákat vagy sosem akartak igazán egy cicával együtt élni.

Igazi hangulatmacska, akivel, ha nem foglalkozol eleget étvágytalanná válhat. Az Ikrek különösen szeretnek dorombolni és hízelegni. Keveset alszanak, kalandvágyók és rendkívül kiszámíthatatlanok.

Bár az Ikrek- cica hihetetlen intelligenciával rendelkezik, kíváncsi, imád kísérletezni és gyorsan tanul, mégis gyakran – talán épp a felfedező hajlama miatt – engedetlen cicának tűnhet. Pedig csak a saját belátása szerint cselekszik, nem szereti a vég nélküli fegyelmezést, tiltást. Szót fogadni ritkán lesz hajlandó, de ha türelemmel, barátságosan és kellő megértéssel neveljük, kellemes társ lehet belőle.

A tökéletes boldogság eléréshez egy Mérleg gazdi a legideálisabb, hisz vele remekül tud mókázni.

LAPOZZ TOVÁBB A TÖBBI JEGYHEZ! 👇

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12