Érdekességek

Macskahoroszkóp – Te tudod, hogy a cicád milyen csillagjegyben született?

Tudtad, hogy a cicáknak is van horoszkópjuk? Ismered az egyes csillagjegyek tulajdonságait?
Ha még nem, érdemes tovább olvasnod, hogy megérts a cicád viselkedését. Ha pedig még nincs cicád akkor tudd meg, hogy melyik csillagjegyben született cica illik hozzád a legjobban.

Vízöntő (január 21 – február 18)

A Vízöntő – cica játékos, de ha unatkozik, kifejezetten rendetlen tud lenni. Nagyon független, kíváncsi személyiség és egy tapasztalatlan gazdinak könnyen a fejére nőhet. Mivel állandóan lázad a rutinszerű életmód és a szigorú szabályok ellen, a gazdi legfőbb feladata, hogy elfogadja cicájának sajátos, különc egyéniségét. Ha ez sikerül akkor boldog kiegyensúlyozott cica válik belőle. Viszont sosem lesz belőle bújós, ölben alvós cica. Kalandos természetük mellett azonban megbízhatóak, hűségesek és intelligensek, sőt különösen fogékonyak az emberek érzelmi állapotára.

Bármire képes, hogy felhívja magára a figyelmet, és ebbe beletartozik a jó hangos nyávogás is. Nagyon pontosan és érthetőn ki tudja magát fejezni, ha szüksége van valamire. Az ő figyelmüket aztán semmi sem kerülheti el, egész nap fülelnek tudniuk kell mi történik a területükön.  Imádják, ha beszélnek hozzájuk, ha beszélgetés folyik körülöttük.


Szereti a szabadságot, ha hím, akkor oda kell figyelni rá, mert hamarosan a környék összes macskahölgyét meghódítja. Azon se lepődj meg ha kijárós cica és néha hazahoz más cicákat is. A Vízöntő-macska igazi bandavezér, nem csak más macskákat, de az egész családot nagyon szereti irányítani. Viszont a gyereket nem kedveli.  Nagy ínyenc és háklis arra is, hogy csak tiszta tálkából issza meg a vizét és fogadja el az ételt.

Ideális gazdajelölt lehet a Bika, illetve az Ikrek, mert ők megértik a Vízöntő-cica kíváncsi, független természetét.

LAPOZZ TOVÁBB A TÖBBI JEGYHEZ! 👇

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12