Érdekességek

Macskahoroszkóp – Te tudod, hogy a cicád milyen csillagjegyben született?

Bika (április 21 – május 21)

A Bika csillagjegyű cicák egész nap heverésznek, csak a csillapíthatatlan étvágyuk készteti őket mozgásra. Ha éhesek, hajlandók még a legkényelmesebb fotelból is vadászatra indulni. Imádnak gazdijuk kedvében járni, hedonista alkatként szeretik a simizést, a fésülgetést és az apró falatkákat, de az igazi boldogságot az jeleneti számukra, ha nyugodtan szunyókálhatnak.

Területérzékeny cica, aki utálja, ha a megszokott helyéről kimozdítják. Ezért a költözést, nagy házalakításokat bosszúsan kezeli. Kellemes természetű, inkább nyugodt, hűséges és visszafogott típus, de ugyanakkor játékos és bátor. Alapvető nevelése aligha okoz nehézséget, ámbár kissé makacs és falánk cicák. De egy kis jutifalattal mindig ösztönözhetőek. Fontos náluk a következetesség, hisztivel, kényszerrel ennél a típusnál (sem) érünk el semmit.

Mivel türelmes és felbosszanthatatlan állatok, így a kisgyerekes családok számára a Bika cicák a legideálisabbak, de például az egerészésre soha nem fogjuk őket rávenni. A nőstény macskák valódi gondoskodó anya típusok, akik a kicsinyeket féltve őrizik.

Idegesebb vérmérsékletű gazdiknak (Oroszlán, Kos, Nyilas) nem ajánlott Bika típusú állatot tartani, mert egy Bika számára mindig a nyugalom a kulcsszó. Békét sugárzó alkatuk miatt a Bakok, a Rákok és a Szüzek ideális társai lehetnek a Bika cicáknak.

LAPOZZ TOVÁBB A TÖBBI JEGYHEZ! 👇

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12