Érdekességek

Macskahoroszkóp – Te tudod, hogy a cicád milyen csillagjegyben született?

Skorpió (október 23 – november 22)

A Skorpió jegyében született cicák nagyon jó megfigyelők, és a legcsekélyebb emberi gyengeséget is képesek villámgyorsan kihasználni. A Skorpió cicák legfontosabb jellemzője azonban az, hogy egyfajta telepatikus kapcsolatot alakítanak ki és pontosan tudják, hogy mire gondol gazdájuk. Elsőre a Skorpió- cica hidegnek és távolságtartónak tűnhet. Szívük legmélyén azonban ők is csak szeretetre és biztonságra vágynak, érezni akarják, hogy minden körülöttük forog. Idegenekkel szemben extra óvatos, el is bújik addig, amíg valami jelet nem kap, hogy minden rendben van.

Majdnem minden Skorpió jegyű cicára igaz, hogy nevelés tekintetében nem éppen egyszerű esetek. A sikeres macska oktatásának az a titka, hogy a gazdinak bele kell helyezkednie a cicus lelkivilágába, és rá kell vennie, hogy azt, amit szeretne tőle, meg is akarja tenni. Ez csak akkor fog sikerülni, ha előbb kivívja a cica tiszteletét. Erős és határozott jellemű cicák. Rendkívül elszántak és kitartóak, nem adják fel egykönnyen, ha valamit el akarnak érni, azt el is érik. Céljaik érdekében sokszor bevetik a hízelgést, tehát ha egy Skorpió- cica hízeleg neked akkor biztos, hogy akar valamit és hamarosan meg is fogja tőled kapni.

Imád kint kóborolni, igazi szabad lélek, aki akkor és oda megy, amikor és ahova ő szeretne. Sokszor megörvendezteti vadászzsákmányával gazdiját.

Nyughatatlan természetükhöz egy nyugodt Bika gazdi illik a legjobban, aki türelemmel és megértéssel jól nevelt cicát farag a makacs Skorpióból.

LAPOZZ TOVÁBB A TÖBBI JEGYHEZ! 👇

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12